Bart Tommelein in een viswinkel

Gewoon Bart: Ondernemers steunen? gewoon doen.

Posted on Posted in Oostende

Als er één domein is, waar ik dringend mijn schouders moet onderzetten, dan wel de economie. Onze stad heeft alles: een haven, een luchthaven, de zee, toerisme, horeca, ziekenhuizen, bloeiende bedrijven, centra voor wetenschappelijk onderzoek,… En toch is er tegelijk die hoge werkloosheid.

Oostende moet haar ondernemers daarom maximaal steunen. Heffingen voor ondernemers die werkgelegenheid tegenhouden, moeten weg. Starters wil ik aantrekken met fiscale gunstmaatregelen. Een bloeiende zaak hangt vaak ook af van het juiste pand: daarom zal er een
up-to-date site komen met de leegstaande panden. Slimme stadsdistributie en makkelijke leveringen maken het plaatje compleet.

Maar ook het winkelen in Oostende wil ik aangenamer maken. Bijvoorbeeld als je dat ‘met lege handen’ kan doen. (Fiets)koeriers kunnen jouw ‘buit van de dag’ aan huis leveren.

“Als Staatssecretaris heeft Bart zich al ongelofelijk ingezet voor ondernemers. De flexi-jobs zijn er gekomen, mee onder zijn sterke impuls. Hij zoekt de punten waar het beter kan én doet het gewoon.” – Alexander De Croo.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.