Tommelein in gesprek met Groen

“Het gaat over de inhoud, het gaat over Oostende”

Posted on Posted in Oostende

Bart Tommelein had vandaag een onderhoud met Groen Oostende. “We hebben het gehad over een vernieuwend project voor onze stad. Het was een louter inhoudelijk gesprek over de weg die Oostende moet inslaan. Het is hoog tijd om los te komen uit de verstikkende discussie over links en rechts en het énkel nog te hebben over de inhoud”, aldus Tommelein.

Bart Tommelein (Open Vld) had vandaag een constructief gesprek met Groen Oostende.

“We hebben het gehad over de nieuwe weg die ik binnen het vernieuwingsproject wil uitstippelen voor Oostende. Onze stad heeft nood aan een sterk sociaal beleid om de armoede te bestrijden en meer mensen aan het werk te krijgen, een vlotte en duurzame mobiliteit, en voldoende kwalitatieve, betaalbare woningen. Boven alles moeten we het samenleven tussen alle Oostendenaars verbeteren, zodat mensen meer vertrouwen hebben in elkaar en het onveiligheidsgevoel afneemt”, aldus Bart Tommelein.

De kopman van Open Vld Oostende roept op om het enkel nog over de inhoud te hebben van het vernieuwingsproject. Bart Tommelein: “Het is hoog tijd om los te komen uit de verstikkende discussie over links en rechts. In Mechelen bewees men reeds dat meerdere partijen perfect tot een sterk inhoudelijk project kunnen komen. Ik wil nu in de eerste plaats samen een aantal duidelijke prioriteiten vastleggen voor de stad, in het belang van alle Oostendenaars.”

Groen zal de tekst die Bart Tommelein gemaakt heeft voorleggen aan haar achterban. “Ik hoop daarna de gesprekken voor een vernieuwingsproject te kunnen verderzetten. Het gaat om de inhoud, het gaat om Oostende”, besluit Bart Tommelein.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.