Margot Neyskens kabinetschef van burgemeester Bart Tommelein

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

Burgemeester van Oostende Bart Tommelein stelt Margot Neyskens aan als zijn kabinetschef. Ze was eerder zijn woordvoerder toen hij nog viceminister-president in de Vlaamse regering was. ‘We waren een goed team in Brussel en zullen dat ook zijn in en voor Oostende’ aldus Margot Neyskens. Ze blijft ook het aanspreekpunt op vlak van communicatie.

Toen Bart Tommelein in 2014 staatssecretaris werd voor Bestrijding van de Sociale Fraude, Privacy en Noordzee stelde hij Margot Neyskens aan als zijn woordvoerder. Zij volgde hem naar het Vlaamse niveau wanneer hij het mandaat van viceminister-president en Vlaams minister van Begroting, Financiën en Energie overnam in 2016. Ze kreeg er tevens de functie van adjunct-kabinetschef. In 2017 werd ze door journalisten verkozen tot politiek woordvoerder van het jaar. Nu gaat Margot Neyskens aan de slag als kabinetschef van burgemeester Bart Tommelein in Oostende. Ze blijft ook het aanspreekpunt op vlak van communicatie.

‘We waren een goed team in Brussel en zullen dat ook zijn in en voor Oostende. Ik ben klaar om mijn tanden te zetten in deze nieuwe uitdaging en zal een zo goed mogelijke stuurman zijn voor de kapitein van het schip, burgemeester Bart Tommelein. Samen met zijn hele team willen we de Stad aan Zee nog meer doen bruisen’ aldus Margot Neyskens.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.