Meer dan 150 winkels nemen deel aan LATE NIGHT SHOPPING in OOSTENDE

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

Oostende is dé Shoppingstad aan Zee. Ook dit voorjaar pakt Oostende uit met een Late Night Shopping. Op vrijdag 31 mei blijven meer dan 150 Oostendse winkels in het centrum open tot 21 uur. Gezellig shoppen, genieten van de straatanimatie en de sfeer, extra attenties in de winkels … en een afterparty in de Langestraat. Kortom: niet te missen!

Meer dan 150 winkels uit de centrumstraten blijven op vrijdag 31 mei open tot 21 uur. Heel wat handelaars trakteren met een hapje en een drankje of bieden een geschenkje aan. Er zullen ook verschillende dj-sets opgesteld staan en natuurlijk zullen ook de modeshows niet ontbreken.

Animatie

Voor de animatie laten de organisatoren en de handelaars zich inspireren door Fame The Musical, de zomershow die van 5 tot en met 10 augustus te zien zal zijn in Kursaal Oostende. Al van in de late namiddag valt er heel wat te beleven in de verschillende straten van het centrum. Diverse muzikale optredens en mobiele acts zorgen voor extra sfeer en maken van het shoppinggebeuren een echt feest! Ook Fame The Musical zal in het straatbeeld aanwezig zijn.
Tijdens de Late Night Shopping kan je modeshows meepikken bij o.a. bij Blush, Edouard Couture, Lily, Lolaliza, Mei-Li en Sofism & ioSophie.

Samenwerking Toerisme Oostende vzw, Economisch Huis Oostende en vzw Centrummanagement

Het initiatief voor de Late Night Shopping gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende vzw. Dat blijkt een goeie match te zijn. “De Late Night Shopping tijdens het Hemelvaartweekend is ondertussen een vaste waarde. De Late Night Shopping brengt heel veel bezoekers naar Oostende die nadien ook graag nog een hapje gaan eten of een aperitiefje drinken.”, aldus Burgemeester Bart Tommelein.

“Met een evenement als de Late Night Shopping zetten we Oostende op de kaart als dé Shoppingstad aan Zee. We willen met het Economisch Huis ook de komende jaren verder inzetten op het hippe en trendy imago van Oostende als winkelstad en nieuwe leuke adresjes aantrekken om te gaan shoppen.”, voegt schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn er aan toe.

Late Night Shopping ijsje

Speciaal voor deze editie van de Late Night Shopping stellen we ook een trendy Late Night Shopping ijsje voor, enkel dit weekend te verkrijgen bij Gelato Maxzim in de Hertstraat. Het LNS ijsje is ‘pink with a touch of coco’ en met de nodige versiering erop. Ga zeker eens proeven!

Afterparty in de Langestraat

Er wordt voor deze editie ook nauw samengewerkt met de horeca. Verschillende zaken uit de Langestraat werken actief mee aan de Late Night Shopping en wat later op de avond kunnen de shoppers afzakken naar de Langestraat voor een afterparty.

Twee uur gratis parkeren
Door de samenwerking met Indigo wordt aan de shoppers een gratis parkingcheque ter waarde van 2 uur parkeren aangeboden (zolang de voorraad strekt). Deze parkeercheques zijn de avond zelf af te halen bij het Shopping Team aan het Feest- en Cultuurpaleis.

VIP-arrangement i.s.m. Hyundai

Een groep vriend(inn)en maakt kans op een exclusief VIP-arrangement i.s.m. Hyundai Devisch waarbij ze door een privéchauffeur opgehaald worden en tijdens de Late Night Shopping extra in de watten gelegd worden. Meer info via www.visitoostende.be.

Samenwerking met Stadsradio Oostende 1

Radiozender Oostende 1 zorgt op 31 mei voor de soundtrack bij de Late Night Shopping en zendt tussen 18 en 21 uur live uit vanuit het Feest- en Cultuurpaleis. De uitzending is te beluisteren via 107.4fm en 105.6fm aan de kust.

In Oostende word je op 31 mei verwend, dus mis de Late Night Shopping niet!

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.