OSTEND SEA P’LACE OPENT ORIGINELE SUMMER BAR

Posted on Posted in In de pers, Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

‘Curling en schaatsen in de zomer’

Dit weekend opent de meest originele zomerbar van het land de deuren aan de Bagatelle op de Hippodroom. In de Summer Bar van Ostend Sea P’Lace kun je niet enkele genieten van drinks & food. Er is ook een heuse -kunstmatige – schaatspiste. En in plaats van petanque doen ze hier aan curling …

Van 28 juni tot en met eind augustus opent er aan de Bagatelle opnieuw een summer bar met drinks, food (tapa’s en food sharing planken) & music. Nieuw dit jaar is dat er ook een schaatspiste is! ‘We werken hiervoor samen met onze partner Glice’, verduidelijkt Olivier Dedrie van Ostend Sea P’Lace. ‘De schaatspiste is kunstmatig en verbruikt geen energie, dus we zetten alvast onze beste beentje voor naar het milieu toe’, vervolgt hij. Glice, die de invoerder is van dit type schaatsbanen, zal later dit jaar het gloednieuwe systeem verder uitrollen in ander steden in België. Maar in Oostende kun je deze zomer alvast een voorproefje krijgen hoe het voelt om op dit ijs te staan.

Ook wie eens wil uittesten hoe curling juist in zijn werk gaat, kan hiervoor terecht aan de Bagatelle. ‘In plaats van petanque, kun je bij ons curling spelen. Als dat niet origineel is’, zegt Olivier Dedrie.

Heel de zomer lang zijn er activiteiten in de Summer Bar zoals club nights, barbecue-avonden, foodtrucks, brunch, … ‘Naargelang de dag en het thema mikken we op andere doelgroepen. Maar iedereen is welkom om iets te eten of te drinken en onze schaatspiste uit te testen’, besluit Olivier Dedrie.

Volgens schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn komt het de hele stad ten goede als Oostendse ondernemers creatief en origineel uit de hoek komen. ‘Zo maken we graag het verschil’, zegt ze. Ook burgemeester Bart Tommelein reageert positief. ‘Dergelijke leuke initiatieven zorgen voor extra attractiviteit voor onze Stad aan Zee. Iedereen weet intussen dat we in Oostende graag een pioniersrol spelen en dat we de ideale stad zijn om nieuwe concepten uit te testen!’, stelt Bart Tommelein.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.