Slapen op het water in Oostende

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

In Oostende is het vanaf nu mogelijk om op het water te slapen. Een unieke woonboot in de jachthaven Mercator opent daar namelijk de deuren. De naam “Holiday on the water I” geeft onmiddellijk aan wat je kan verwachten: een vakantie op het water.

Burgemeester Bart Tommelein: “Als bezoekers in Oostende blijven overnachten, moet dit natuurlijk een onvergetelijke ervaring blijven. Een bezoek aan onze stad moet een beleving zijn. Slapen op het water, net naast de Mercator, dat geeft nu eenmaal een magisch gevoel.”

De boot beschikt over twee slaapkamers en alle comfort van een kwalitatieve vakantiewoning. De “MarinHome 54” werd in Helmond, Nederland gebouwd en is voorzien van een terras, ruime leefruimte met veel lichtinval door de grote ramen, een badkamer en een keuken.

De watervilla kan per midweek (ma-vr) of per weekend (vr-ma) geboekt worden. Om te reserveren kan men terecht bij Agence Dermul. Zaakvoerder Filip Dermul: “Agence Dermul is al 64 jaar actief als verhuurder van vakantiewoningen. We zijn in die periode niet enkel een gevestigde waarde geworden, maar ook een vernieuwer in de sector. Deze woonboot toont absoluut aan dat Oostende een stad is van creativiteit en mogelijkheden.”

Boeken van de boot doe je door contact op te nemen met Agence Dermul, daar wordt een prijs op maat uitgewerkt.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.