wij zoeken een stagiair communicatie

Wij zoeken een stagiair(e) communicatie!

Posted on Posted in Vice kabinet

Beschik je over een vlotte pen? Een sterk politiek inzicht? Heb je bovendien een hands-on mentaliteit en veel goesting om ervaring op te doen op een politiek kabinet? We bieden een student een stage aan in de communicatiecel van het kabinet van Viceminister-president Bart Tommelein.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, op het kruispunt van beleid, strategie en communicatie. Wij verwachten van jou dat je meewerkt bij de uitvoering hiervan: research, persberichten opstellen, nieuws monitoren, bezoeken plannen, speeches schrijven, social media beheren,.. Kortom, je gaat tijdens de stage aan de slag met alle mogelijke kanalen waarover een communicatiedienst beschikt. We verwachten van jou niet om braaf de regels te volgen, maar om de betreden paden te verlaten en ons te verrassen met je out-of-the-box ideeën.

Zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur je CV + motivatiebrief naar stella.vansummeren@vlaanderen.be voor 10 december 2017. Geef hierbij aan wanneer je beschikbaar bent. We bieden een stage aan van begin januari tot midden februari (6 weken) en een van eind mei tot midden juli (8 weken). Kandidaten op de shortlist worden uitgenodigd voor een gesprek. Ben je niet beschikbaar in het voorjaar, maar wel in het najaar van 2018? Ook dan ben je meer dan welkom!

Heb je geen ambitie voor een communicatiefunctie, maar wil je wel ervaring opdoen op een kabinet? Wij zijn steeds op zoek naar ambitieuze en talentvolle jongeren voor een stage in een van onze beleidscellen. Stuur je CV en motivatiebrief naar nick.bergmans@vlaanderen.be en we bekijken samen de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.