Word Oostende-ambassadeur en deel jouw tips in de Stad aan Zee

Posted on Posted in In de pers, Toerisme

Stad Oostende is op zoek naar Oostendenaars die hun favoriete plekjes in de Stad aan Zee willen delen met de wereld. Vanaf 16 augustus wordt er per wijk één ambassadeur gekozen die de campagne mee zal trekken.

“De Oostendenaars kennen als geen ander de leuke adresjes, niet te missen evenementen of verborgen parels van onze stad. Ze zijn de beste ambassadeurs en kunnen met hun tips heel wat bezoekers door de Stad aan Zee gidsen”, zegt burgemeester Bart Tommelein. “Met een nieuwe functionaliteit op visitoostende.be kun je binnenkort zelf je eigen favoriete plekken opslaan en een online stadsgidsje maken. Een leuke en makkelijke manier om tips te delen met vrienden en familie.”

Stad Oostende is op zoek naar Oostendenaars die hun favoriete plekjes in de Stad aan Zee willen delen met de wereld. Per wijk wordt één ambassadeur gekozen. Deze ambassadeurs zullen online een profiel aanmaken en en er hun mooiste/beste/lekkerste/gezelligste plekjes van de stad aanduiden en delen. Daarnaast zal er ook een fotoshoot plaatsvinden en worden er promofilmpjes gemaakt.

Het eindresultaat is een persoonlijke gids met kant-en-klare tips om ten volle van de kuststad te genieten. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar leuke adresjes als ze Oostende bezoeken, want eigen lijstjes kunnen ook met anderen gedeeld worden. Het is de bedoeling dat op termijn andere Oostendenaars het voorbeeld volgen en ook een eigen profiel kunnen aanmaken.

Wil je zelf Oostende-ambassadeur worden en jouw Oostende-tips delen met de wereld? Surf dan voor 16 augustus naar www.oostende.be/ambassadeur en stel je kandidaat.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.