Minister Bart Tommelein

Bart Tommelein officieel aangesteld als lijsttrekker

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

Het bestuur van Open Vld Oostende stelde Bart Tommelein officieel aan als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur was unaniem.

“De strijd lijkt vroeg op gang te komen. Dit wil niet zeggen dat er de komende 2 jaar niet gewerkt zal worden. Het coalitieakkoord voeren we trouw uit en er staan heel wat projecten op stapel. Kortom, we werken hard verder op de ingeslagen weg”: stelt Tommelein.

“We moeten ook niet flauw doen. De voorbereiding van gemeenteraadsverkiezingen is ook niet iets wat je in één, twee, drie doet. Het is een proces dat eigenlijk al start de dag na de vorige verkiezingen. Recent koos Open Vld een nieuw bestuur. Het is een bonte mix van enthousiaste mensen die elk hun eigenheid en kwaliteiten hebben. Dit team zal de komende maanden de verkiezingen voorbereiden”: aldus een tevreden lijsttrekker.

“Met de officiële aanstelling van Bart zit de kopman voor de liberalen stevig in het zadel. We bouwen verder aan ons liberaal verhaal. Iedereen die mee wenst te bouwen aan een blauw Oostende is absoluut welkom”: besluit voorzitter Jean Surmont.

One thought on “Bart Tommelein officieel aangesteld als lijsttrekker

  1. Succes Bart en als je dan burgemeester bent, doe dan dringend eens iets aan die bouwvallige (vooral plafond, zie je foto!!!) Venitiaanse gaanderijen, toch één van de parels aan de Oostendse kroon.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.