Late Night Shopping in Oostende met inspirerende modeshows

Posted on Posted in Economisch Huis, Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

Oostende is dé Shoppingstad aan Zee. Ook dit voorjaar pakt Oostende opnieuw uit met een Late Night Shopping. Op vrijdag 27 mei blijven heel wat Oostendse winkels in het centrum open tot 21 uur. Ze verwennen de klanten met extra attenties. Nieuw dit jaar zijn de gezamenlijke modeshows op verschillende plaatsen in de stad. Kortom: een niet te missen shoppingevenement!

Heel wat winkels uit de centrumstraten blijven op vrijdag 27 mei open tot 21 uur. Heel wat handelaars trakteren hun klanten met een hapje en een drankje of bieden een geschenkje aan. Er zullen ook kortingsacties zijn in deelnemende winkels en natuurlijk mogen ook de modeshows met bijpassende dj-sets niet ontbreken.

Modeshows

Nieuw dit jaar zijn de gezamenlijke modeshows. Op verschillende plaatsen in het centrum van Oostende zullen podia staan waar tussen 15u en 20u elk uur afwisselend modeshows zullen plaatsvinden. Er zullen modeshows zijn in de Kapellestraat, in de Adolf Buylstraat en in de Leopold II-laan voor Kursaal Oostende. Zo kom je tijdens het shoppen altijd wel nieuwe trends tegen die inspirerend kunnen werken.

Animatie

Al van in de namiddag valt er heel wat te beleven in de verschillende straten van het centrum. Het thema voor deze Late Night Shopping is (strand)bloemen. Die bloemen keren ook terug tijdens de modeshows. Diverse muzikale optredens en mobiele acts zoals steltenlopers volledig in het thema zorgen voor extra sfeer en maken van het shoppinggebeuren een echt feest!

Samenwerking Toerisme Oostende vzw, Economisch Huis Oostende en vzw Centrummanagement

Het initiatief voor de Late Night Shopping gaat uit van de vzw Centrummanagement in samenwerking met Toerisme Oostende vzw en het Economisch Huis Oostende. Dat blijkt een goeie match te zijn. “De Late Night Shopping tijdens het Hemelvaartweekend is een vaste waarde. Nu het weer mag, brengt de Late Night Shopping hopelijk terug heel veel bezoekers naar Oostende die nadien ook graag nog een hapje gaan eten of een aperitiefje drinken.”, aldus Burgemeester Bart Tommelein.

“Met een evenement als de Late Night Shopping zetten we Oostende op de kaart als dé Shoppingstad aan Zee. We willen met het Economisch Huis Oostende ook de komende jaren verder inzetten op het verrassende en vernieuwende imago van Oostende als winkelstad en nieuwe leuke adresjes aantrekken om de retail en horeca in Oostende te versterken.”, voegt Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn er aan toe.

In Oostende word je op 27 mei verwend, dus mis de Late Night Shopping niet!