LUV Oostende biedt bruidsmode aan tegen betaalbare prijzen

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Openingen

LUV, de nieuwe hotspot in Oostende, pakt uit met het motto ‘Clothing. Beauty Bar. Bridal.’ De trendy winkel, vlak aan het Kursaal van Oostende, brengt naast haar alledaagse kledinglijn ook een betaalbare bruidscollectie en een beauty bar tot bij haar klanten. Verder vind je er nog leuke accessoires en enkele lifestyle goodies.

Eigenares Bo geeft een woordje uitleg: “Bij LUV bieden we naast onze gewone kleding en accessoires ook klassevolle bruidsmode aan waarbij je niet achterover valt van de prijs. We willen
bruidjes dezelfde beleving geven als in een bruidsboetiek maar dan zonder het hoge prijskaartje.”

Naast de casual kleding en de bruidsafdeling vind je in de winkel ook een Beauty Bar. Je kan er terecht om je te laten maquilleren of om je kapsel te laten opsteken. Deze Beauty Bar is telkens open van donderdag tot en met zondag of op afspraak na de openingsuren. Voor deze beauty service werkt LUV samen met het hypo-allergene make-upmerk MUD.

Schepen voor ondernemen, Charlotte Verkeyn, is enthousiast: “Opnieuw een leuke, hippe zaak bij in Oostende, iets waar we als stad terecht trots op mogen zijn. Jonge ondernemers die de stap wagen om aan een avontuur te beginnen in Oostende draag ik daarom een warm hart toe.”

Ook burgemeester Bart Tommelein is lovend: “Ondernemers zijn zo belangrijk voor een stad. Ik ben dan ook blij dat deze jonge mensen de stap wagen om te investeren in Oostende en er zo
mee voor zorgen dat onze stad bruist en blijft bruisen.”