Ontbijt met de burgemeester

Posted on Posted in Ontbijt met de burgemeester

Na lange tijd organiseert het sociaal fonds van de burgemeester opnieuw een ‘Ontbijt met de burgemeester’ dat zal plaatsvinden op zondag 13 oktober in de erehal van het Kursaal te Oostende. ‘Iedere Oostendenaar is welkom, van de grootouders tot de kleinkinderen. De opbrengst van het ontbijt wordt geschonken aan verschillende goede doelen in Oostende,’ aldus burgemeester Bart Tommelein.

Het Sociaal Fonds van de burgemeester bestaat al sinds 1996. Op 1 januari 2019 werd Bart Tommelein, als nieuwe burgemeester, voorzitter van het fonds. Het doel is om verschillende Oostendse organisaties en verenigingen, die zich vaak belangeloos inzetten voor de inwoners van onze stad, te ondersteunen.

Onder het voorzitterschap van Bart Tommelein organiseert het Sociaal Fonds van de Burgemeester vzw opnieuw het ‘Ontbijt met de Burgemeester’. ‘Iedere Oostendenaar is welkom. Zowel de grootouders, die het collectieve geheugen van onze stad belichamen, de ouders, die de stad hebben zien evolueren in positieve zin en tot slot de kinderen, die de toekomst van onze stad zijn. De opbrengst wordt geschonken aan verschillende Oostendse goede doelen,’ zegt burgemeester Bart Tommelein.

Het ontbijt vindt plaats op zondag 13 oktober 2019 van 08.30 tot 12.00 uur in de Erehal van het Kursaal van Oostende.

Deelnemen aan dit rijkelijk ontbijtbuffet kan door in te schrijven via www.tommelein.com/ontbijt of door betaling van 14,00 euro per persoon (8,00 euro voor kinderen tot 12 jaar) op rekening IBAN BE52 7350 3666 8109 van het Sociaal Fonds van de Burgemeester vzw. Vergeet je naam en de aantallen niet te vermelden.

De sociale activiteiten van het Fonds kunnen steeds gesteund worden door overschrijving van een gift op hetzelfde nummer, met de vermelding dat het steun betreft.

Meer informatie is te bekomen op het secretariaat van het Sociaal Fonds:

Vindictivelaan 1
8400 Oostende

TEL 059 25 80 22
E-MAIL ontbijtmetdeburgemeester@gmail.com