Oostende is hot én trendy

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Openingen

HIPPE BOETIEKS UIT GENT OPENEN NIEUWE ZAAK IN OOSTENDE

In de Christinastraat 43 opent dit weekend de trendy conceptstore 2 MANY GIRLS de deuren. Twee hippe boetieks uit Gent slaan hiervoor de handen in elkaar: WEARABLE en Au Nom du Pied. ‘Oostende is een bewuste keuze, de Stad aan Zee is hot én trendy!’ weten Claudia De Baets en Dymphne Poppe.

Voor Claudia van WEARABLE en Dymphne van Au Nom du Pied lag de keuze voor Oostende als locatie voor hun tweede zaak voor de hand. ‘Het is hier dat het gebeurt in de zomer. Oostende heeft heel veel troeven, dat weten we zelfs in Gent’, leggen ze uit. ‘Evenementen als TAZ en het Filmfestival sluiten perfect aan bij ons DNA. We zijn verliefd op de schoonheid van Oostende en we voelen ook dat de stad erg bruisend is’.

De concept store 2 MANY GIRLS opent dit weekend de deuren en blijft al zeker tot eind augustus open in de Christinastraat 43. ‘Als het enigszins mogelijk is, dan zouden we heel graag blijven in Oostende. We denken al een tijdje erover na om een tweede zaak te openen en de Stad aan Zee is voor ons een perfecte locatie’, weten ze.

Bij 2 MANY GIRLS vind je zowel kledij als schoenen. ‘Au Nom du Pied brengt een Parijse vibe naar Oostende. De nadruk ligt op schoenen (United Nude, MIISTA, What For, Mellow Yellow, Camper, Lemon Jelly, Kat Maconie, Ernesto Dolani) maar we gaan verder dan dat en bieden een totaalbeleving aan. Je mag dus ook inspiratie verwachten op het gebied van interieur (&Klevering, On Interior, Handpicked Vintage) , juwelen en accessoires (Confetti, TellMee, Kaart Blanche, Bluet)’, legt Dymphne uit. Zelf omschrijft ze haar zaak als ‘een mélange van elegance, edgy-ness, urban French and kinda classy, kinda hood’.

WEARABLE is sterk geïnspireerd door de Scandinavische mode, met oog voor elegante design en kwaliteitsvolle materialen. ‘Onze minimalistische stijl, waarbij zachte kleuren en patronen elkaar complementeren, laten je toe elk kledingstuk eindeloos te combineren tot een chic en trendy outfit. Bij WEARABLE ligt de klemtoon in de eerste plaats op de draagbaarheid van kledij, met aandacht voor kwaliteit, draagcomfort en veelzijdigheid’, verduidelijkt Claudia. Het aanbod van WEARABLE reflecteert haar aandacht voor de mens en natuur, om deze reden streven we er naar om samen te werken met duurzame, ecologisch- en ethisch verantwoorde merken. De stijl scandi-cool is volgens haar ‘Looking fucking fabulous without trying’.

Dat de twee Gentse zaken voor een vestiging in Oostende kiezen verheugt burgemeester Bart Tommelein. ‘Oostende is dé Shoppingstad aan Zee met heel wat leuke en unieke adresjes. We kunnen enkel toejuichen dat ons imago van stad waar er steeds iets gebeurt creatieve ondernemers naar Oostende brengt’, stelt de burgemeester.

Ook schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn is opgetogen. ‘We zetten met het Economisch Huis Oostende actief in op het aantrekken van hippe en trendy zaken, dit is daar een mooi voorbeeld van’, stelt ze.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.