Oostends stadsbestuur op strategische tweedaagse naar Gent

Posted on Posted in Bestuur, Oostende - De Stad aan Zee

Het college van burgemeester en schepenen van Oostende trekt naar Gent voor een strategische tweedaagse. Samen zullen ze er het bestuursakkoord vertalen naar een nieuwe missie en naar strategische doelstellingen voor de stad Oostende. Het is de start van een traject richting een breed gedragen meerjarenplan waarin de Oostendenaars hun zeg zullen hebben.

Het Oostendse college van burgemeester en schepenen zal het bestuursakkoord vertalen naar strategische doelstellingen en een nieuwe missie voor de stad Oostende. Ze trekken daarvoor op woensdag 6 en donderdag 7 maart op afzondering naar Gent en laten zich begeleiden door StreetwiZe. Er staan ook enkele teamactiviteiten op het programma. Eerder trok het Gentse college naar Oostende voor een gelijkaardig traject.

Burgemeester Bart Tommelein: ‘Er ligt heel wat werk op de plank in onze stad aan zee. Op basis van ons bestuursakkoord gaan we hard werken aan een nieuwe missie en strategische doelstellingen voor onze stad. We zorgen tijdens deze tweedaagse voor een stevig fundament om daarna samen met de Oostendenaars verder op te bouwen. Zij zullen ook hun zeg hebben in het meerjarenplan dat we tegen eind dit jaar klaar zullen hebben.’

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.