Bart Tommelein op Winter in het Park in Oostende

Open Vld verkoopt cupcakes in ‘chalet voor het goede doel’

Posted on Posted in In de pers, Oostende
Het Laatste Nieuws | Een 50-tal chalets prijkt tijdens Winter in het Park in het Leopoldpark in Oostende, en één daarvan is vrijgehouden voor verenigingen of mensen die geld willen inzamelen voor een goed doel of een organisatie. Zaterdag stond Boven de Wolken in de kijker.
De professionele fotografen van Boven De Wolken geven ouders een blijvende herinnering aan hun overleden kindje. Ze doen dit gratis. In de chalet warden cupcakes en snoep verkocht door Open Vld, met een knipoog naar de Warmste Week van Studio Brussel. Toekomstig burgemeester Bart Tommelein maakte wat reclame en ging ook op de foto met voorbijgangers die daarvoor een vrije bijdrage konden geven. “Ik durf weliswaar geen geld vragen”, bekent Tommelein als hij na een uur nog maar 2 euro heeft verzameld. Al is de volgende fan wel gul en gooit hij 10 euro in de pot voor een selfie met de toekomstige burgemeester, die overigens net voor het eerst opa is geworden.

Hij maakte op sociale media zelf bekend dat dochter Liesbeth (31) bevallen is van dochter Elena. De komende weken staan nog enkele organisaties ingepland in de chalet. Volgende week staat De Poutrelle op de kerstmarkt, van 21 tot 23 december vertoeft 51 Lange Nelle er met geschenkverpakkingen. Op 30 december wordt er geld ingezameld voor School & Ziekzijn vzw.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.