Oostende - De Stad aan ZeeSamenleven

Opfrissingswerken in de ontmoetingscentra

De ontmoetingscentra zijn door de coronamaatregelen al een tijdje gesloten. Stad Oostende maakte van de gelegenheid gebruik om enkele ontmoetingscentra een opfrissingsbeurt te geven. Behalve in ’t Viooltje en De Ballon, vonden in alle ontmoetingscentra schilderwerken plaats.

Acht Oostendse ontmoetingscentra werden de afgelopen maanden onder handen genomen. Zo is alles opgefrist en kan Stad Oostende de bezoekers bij de heropening in een huiselijke sfeer ontvangen.

Tien schilders

Tien schilders werkten ongeveer 320 uur per ontmoetingscentrum om het een make-over te geven. Alle schilderwerken werden ondertussen afgerond, behalve in OC De Boeie en Oud Hospitaal. OC De Boeie was het dringendst aan een opfrissing toe waardoor de schilderwerken nu ook de meeste tijd in beslag nemen. In OC Oud Hospitaal leggen de schilders de laatste hand aan de cafetaria en de gang. OC ’t Viooltje werd twee jaar geleden onder handen genomen en OC De Ballon is een recent gebouw waardoor er nu nog geen opfrissingswerken nodig zijn.