CommunicatieOostende - De Stad aan ZeeToerisme

Stad Oostende start opnieuw aanmeldingssysteem op voor drukste centrumstranden van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus

Vanaf donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus 2020 wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende opnieuw geactiveerd. Aanmelding is nodig van aan het Zeeheldenplein tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen.

Met mooi weer in het vooruitzicht, wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus 2020 opnieuw geactiveerd. Dit systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Het systeem is enkel actief op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand, dus van aan het Zeeheldenplein (aan de ‘rode blokken’ / Rock Strangers ) tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Op de andere stranden is er geen aanmelding nodig.Hoe aanmelden?

Iedereen kan vanaf 27 juli gratis aanmelden via de website visitoostende.be/strand, via de balie van Toerisme Oostende, het UiTloket of het gratis nummer 0800 62 167 (tussen 08.00 en 20.30 uur). Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 14.00 uur. Het systeem wordt momenteel geactiveerd van donderdag 30 juli tot en met zondag 2 augustus 2020, maar dit kan nog verlengd worden.