The house of ballekes en stoemp strijkt neer in Oostende

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Openingen

BALLS & GLORY OPENT SUMMER HUB IN KURSO

Vanaf vandaag kun je ook in Oostende genieten van de gehakt- en vegetarische ballen van Balls & Glory. Het gekende concept van Wim Ballieu opent deze zomer een pop-up vestiging in de Stad aan Zee. Ze blijven al zeker tot 15 september in Kurso en zoeken daarna een definitieve locatie in Oostende.

‘Balls & Glory serveert je ’s werelds allerlekkerste gehakt- & vegetarische ballen: eerlijke origine, ovengebakken, met de hand gedraaid en beroemd om hun heerlijke, vloeibare vulling’, luidt het.
De eerste Balls & Glory Ball werd bedacht en gerold door Wim Ballieu. Hij zocht en vond een eenvoudig, origineel en lekker recept om hongerige magen een plezier mee te doen. In 2012 startte B&G als pop-uplunchrestaurant in Gent, ondertussen is er een vestiging in Antwerpen, Brussel, Leuven, Sint-Niklaas en Mechelen. En door de foodtruck kan je de ballen ook terugvinden op de grote festivals in binnen- & buitenland.

Volgens Wim Baillieu mocht ook de kust niet ontbreken in dit lijstje. ‘Vanaf vandaag vind je onze balls filled with the things we love ook terug aan de zee’n stelt Wim Baillieu. Ze openen een summer hub in Kurso bij Filip Dervaux. Je kunt er van de ballen genieten op de zeedijk met zicht op zee! ‘Vanuit onze open keuken, voor ter plaatse of take away, is er iedere dag keuze uit 4 gevulde gehaktballen (varken, kip of vegetarisch) met stoemp of salad. We bieden ook take away aan. Zo kun je onze ballen meenemen naar het strand of bij je thuis proeven’, legt hij uit.

Balls & Glory blijft hier al zeker balletjes draaien tot 15 september, daarna zoekt het gekende foodconcept een vaste locatie in Oostende.
Dat Balls & Glory deze zomer neer strijkt in Oostende verheugt burgemeester Bart Tommelein. ‘Balls & Glory is een aanwinst voor onze stad en ze zitten meteen op een absolute toplocatie!, stelt de burgemeester.

Ook schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn is opgetogen. ‘We zetten met het Economisch Huis Oostende actief in op het aantrekken van hippe en trendy zaken, dit is daar een mooi voorbeeld van. Ook bij het vinden van een definitieve locatie voor Balls & Glory helpt het Economisch Huis Oostende. We werken er hard aan om in onze stad een mooie en boeiende mix van leuke shoppingadresjes en lekkere horecaconcepten aan te bieden aan inwoners en bezoekers’, stelt ze.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.