CC De Grote Post pakt uit met unieke voorjaarsactie

Posted on Posted in Cultuur, Oostende - De Stad aan Zee

Cultuurcentrum De Grote Post zet haar voorjaarsprogramma in de kijker met de actie ‘Schaapjes Op Het Droge’. Op woensdag 2 februari krijgt iedereen één dag lang 50% korting op de aankoopprijs van tickets, zowel online als aan het loket. Er wordt ook een familiedag georganiseerd met een ontdekkingsparcours voor kinderen en er is de grote zoektocht naar het ‘Vermiste Schaap’.

Het voorjaarsprogramma van De Grote Post staat te trappelen in de coulissen. Met jong talent en grote namen als Brussels Jazz Orchestra, Brihang, Jesse Huygh, Ontroerend Goed, ARIAH LESTER, Voelgewoel, Ezra Veldhuis & Bosse Provoost, KIEM, Michael Van Peel en FC Bergman. De voorstelling The Sheep Song van FC Bergman is één van de grote blikvangers van het seizoen en was daarom ook de inspiratiebron voor de look & feel van de nieuwe campagne ‘het schaap in de wolken.’

‘Sheep Tickets’ en Familiedag

Stad Oostende ondersteunt ten volle de ticketactie die De Grote Post organiseert op woensdag 2 februari. Op die dag krijg je namelijk 50% korting op de aankoopprijs van je tickets, zowel online als aan het loket (voorwaarden op de website van de Grote Post). Diezelfde dag, 2 februari, is bovendien een familiedag met een ontdekkingsparcours in het cultuurcentrum voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Doordat de cultuursector de voorbije maanden in lockdown gezet werd, konden slechts een heel beperkt aantal voorstelling doorgaan. Samen met cultuurcentrum De Grote Post kijken we echter positief naar de toekomst, en bieden we op 2 februari tickets aan voor de helft van de prijs. We hopen daarmee een wervelende doorstart te kunnen maken. Mooi meegenomen is dat we met deze kortingsactie, aanvullend bij het kansentarief van UiTPAS, cultuur zo toegankelijk mogelijk maken.

Zoektocht naar het Vermiste Schaap

Tot slot koppelt De Grote Post de lancering van zijn voorjaarsprogramma ook aan de grote zoektocht naar het Vermiste Schaap. Ergens in Oostende ligt een pluchen schaap verborgen. In aanloop naar 2 februari deelt De Grote Post via Facebook en Instagram tips die naar het schaap leiden. Wie ontcijfert de tips en vindt het schaap? De eerlijke vinder wint een verbluffende prijs: gratis tickets voor alle voorstellingen van het voorjaar (voor twee personen)!