Kaswoning officieel geopend

Posted on Posted in Energie, In de pers

HET NIEUWSBLAD | “’Ge hebt chanse met het weer’, zegden ze, maar hier maakt dat niet uit”, zegt Koen Vandewalle met een glimlach bij de officiële opening van hun kaswoning. Hij, zijn echtgenote Samia Wielfaert en hun 5 kinderen wonen er nu enkele weken, maar zaterdag zetten ze hun volledig autonome serrewoning open voor enkele genodigden.

Het werd een emotionele dag voor het koppel dat met hart en ziel had gewerkt om hun droomwoning klaar te krijgen. “In het begin had ik mijn twijfels over leven met de natuur, maar nu zou ik nooit meer terug willen. Ik ben blij dat we nu eindelijk kunnen genieten”, zegt Samia. Koen beaamde. “Twee maanden aan een stuk je kinderen niet zien, en dat voor een huis. Maar nu kunnen we wel een statement maken.”

Een statement dat ook voormalig minister van Energie Bart Tommelein, burgemeester van Wevelgem Jan Seynhaeve en Kortrijkse schepen Wout Maddens met enige jaloezie aanschouwden. Koen en Samia hadden ook elders aangeklopt om hun woning te bouwen, maar enkel in Menen waren ze al bereid om het project te vergunnen. (djr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.