O-punt van Stad Oostende ontvangt tienduizendste melding

Posted on Posted in Burgerzaken, Communicatie, Digitalisering & ICT, Oostende - De Stad aan Zee, Participatie, Personeel, Samenleven

Vorig weekend kwam de tienduizendste melding via de website van O-punt binnen. Zo trapt het contactpunt van Stad Oostende het jaar meteen af met een mijlpaal. Stad Oostende lanceerde O-punt anderhalf jaar geleden, als hét contactpunt om iets te melden, vragen of delen. De stad roept iedereen op om er gebruik van te maken en bij te dragen aan een nog beter Oostende.

In het eerste weekend van 2024 kwam de tienduizendste melding binnen via de website van O-punt, het contactpunt van Stad Oostende. Het ging om een compliment en een vraag over de kerstverlichting. Stad Oostende moedigt iedereen aan om gebruik te blijven maken van O-punt. Alle meldingen, klachten, suggesties en complimenten helpen om de dienstverlening te optimaliseren.

Burgemeester Bart Tommelein: “Via ons meldpunt kan iedereen suggesties doen om Oostende nog meer te doen stralen. Dat wérkt ook echt. Het afgelopen jaar hebben we heel wat suggesties via O-punt omgezet in de praktijk.”

Dankzij meldingen via O-punt werden er immers extra fietsnietjes geplaatst op het Paulusplein en de Hendrik Baelskaai, kwam er een verzorgingskussen aan de toiletten in het stadhuis, komen er bankjes aan het einde van de Geraniumlaan, zal er op termijn openbare verlichting komen in de Populierendreef, zal het Leopold I-plein veiliger worden voor fietsers, werd een extra zebrapad aangelegd in de Zandvoordestraat zodat er veilig kan overgestoken worden richting de Sint Lodewijksschool, enzovoort.

Hebben jullie nog ideeën? Laat het ons alstublieft weten via www.oostende.be/o-punt! Zo werken we samen aan een nog betere stad voor ons allemaal.

Je kan O-punt bereiken via:

de website: www.oostende.be/o-punt
e-mail: o-punt@oostende.be
telefonisch: op het gratis nummer 0800 1 8400
persoonlijk of per post: naar het Stadhuis (Vindictivelaan 1) of de campus Edith Cavell (Edith Cavellstraat 15)