Ontbijt met de burgemeester groot succes

Posted on Posted in Ontbijt met de burgemeester

Na enkele jaren van afwezigheid ging afgelopen weekend het ontbijt met de burgemeester opnieuw door. De editie was een schot in de roos. ‘Ik ben aangenaam verrast van de opkomst, jong en oud zijn komen ontbijten, er waren maar liefst 720 personen. De opbrengst bedraagt zo’n 17.000 euro’, laat burgemeester Bart Tommelein weten.

Het Sociaal Fonds van de Burgemeester bestaat al sinds 1996. Op 1 januari 2019 werd het overgedragen aan Bart Tommelein als nieuwe burgemeester van Oostende. Na enkele jaren van afwezigheid ging afgelopen weekend het ontbijt met de burgemeester opnieuw door. ‘Ik ben aangenaam verrast van de opkomst, jong en oud zijn komen ontbijten, er waren maar liefst 720 personen. Ere-burgemeesterrs Julien Goekint en Jean Vandecasteele waren ook van de partij. Dankzij alle aanwezigen, de sponsors en de logistieke ondersteuning van de Melody Makers bedraagt de opbrengst iets meer dan 17.000 euro’, laat burgemeester Bart Tommelein weten.

Het is nu aan het adviescomité om te beslissen welke goede doelen ondersteuning mogen ontvangen. ‘Persoonlijk wil ik mij focussen op organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede, meer specifiek voor kinderen in armoede’, besluit Bart Tommelein.