Oostendenaars mogen DS Podcastfestival aftrappen met ‘We Didn’t Start the Fire’

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

Het eerste weekend van april wordt Kursaal Oostende het walhalla voor podcastliefhebbers tijdens het DS Podcastfestival. Op vrijdag 1 april kunnen geïnteresseerde Oostendenaars en tweedeverblijvers de voorstelling van ‘We Didn’t Start the Fire’ bijwonen. Het is een unieke kans voor zowel ervaren podcastfanaten als voor wie binnen wil stappen in de boeiende wereld van podcasts.

De Standaard en Toerisme Oostende vzw bieden Oostendenaars een unieke kans om de live-opnames van de befaamde podcast ‘We Didn’t Start The Fire’ vanop de eerste rij bij te wonen op het DS Podcastfestival. Alle Oostendenaars, inclusief tweedeverblijvers, kunnen een duoticket krijgen voor de voorstelling van vrijdag 1 april, zolang de voorraad strekt.

Het DS Podcastfestival vindt plaats op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april in Kursaal Oostende. Het wordt een tweedaags feest voor het oor dat gerenommeerde podcastmakers uit binnen- en buitenland naar Oostende brengt voor talks, masterclasses en live-sessies.

Over ‘We Didn’t Start The Fire’

We Didn’t Start the Fire is de ‘verpodcasting’ van de briljante popsong. In elke aflevering laten Tom Fordyce en Katie Puckrik experten aan het woord over één van de figuren of gebeurtenissen in het nummer van Billy Joel. En laat één van die gebeurtenissen nu toevallig niet ‘Belgians in the Congo’ zijn! Daarom strijken de twee Britten in Oostende neer om er samen met podcastmaker Reine Nkiambote en auteur David Van Reybrouck live de aflevering in te blikken over wat wij allemaal in Afrika hebben uitgevreten.

Praktische info

De voorstelling start vrijdag 1 april om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.00 uur. Oostendenaars kunnen hun duoticket bestellen zolang de voorraad strekt via www.oostende.be/podcastfestival.

DS Podcastfestival in Kursaal Oostende

Wie de podcasthonger niet kan stillen met de voorstelling van ‘We Didn’t Start the Fire’ kan ook nog tickets kopen voor de volledige vrijdag of zaterdag. Meer info, de volledige line-up en tickets vind je op https://podcastfestival.standaard.be/.