Oostendse organisaties nemen deel aan JEZ!-project

Posted on Posted in Jeugd, Oostende - De Stad aan Zee

JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, Het Laatste Nieuws en Belfius hun schouders onder zetten. Samen met heel Vlaanderen haalt JEZ! nog tot 31 maart geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren. Tijdens de slot- en feestweek van 27 tot en met 31 maart zijn ook zes Oostendse organisaties van de partij.

JEZ! staat voor jong en zot, jong en zelfzeker, jong en zorgzaam en nog zoveel meer. Het nieuwe jongerencollectief van VTM, Qmusic, HLN en Belfius ging op 30 januari van start met een fundraisingcampagne voor 200 organisaties die zich inzetten voor jongeren. Het hoogtepunt is een JEZ-actieweek van 27 tot 31 maart waarbij het collectief samen met Qmusic, VTM en HLN ​ door Vlaanderen reist, live radio maakt en concerten organiseert. Ook zes Oostendse organisaties zijn van de partij.

Zes Oostendse organisaties

Briek vzw, Kazou vzw samen met Arktos vzw, Profo vzw, Zeescouts 2de Fos Westhinder, Held-er vzw en Mais Quelle Chanson vzw zijn de zes Oostendse organisaties die via de Koning Boudewijnstichting een project indienden bij JEZ!. De afgelopen weken gingen ze op zoek naar extra financiële middelen om een van hun projecten te kunnen realiseren. Eind deze week loopt de fundraising af. Doneren kan nog via www.jez-official.be

Bekijk hier alle Oostendse projecten.