Stad Oostende annuleert jeugdactiviteiten tijdens paasvakantie

Posted on Posted in Communicatie, Oostende - De Stad aan Zee

In het kader van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus besloot Stad Oostende om de geplande jeugdactiviteiten in de paasvakantie te annuleren. Momenteel werkt de stad een alternatief uit voor kinderen met ouders in cruciale sectoren zoals de gezondheidszorg of de voedingssector.

Als gevolg van een beslissing van de Vlaamse overheid annuleert Stad Oostende alle geplande jeugdactiviteiten tijdens de paasvakantie. Concreet betekent dit dat er geen speelpleinwerking (Speelcompagnie) zal zijn en dat ook alle geplande sportkampen niet kunnen doorgaan.

Stad Oostende beseft dat het wegvallen van de speelpleinwerking en de sportkampen een grote impact heeft op ouders die in een cruciale sector werken, zoals de zorg-, veiligheids- of voedingssector. Om de kinderen van die doelgroep tijdens de paasvakantie toch opvang te kunnen bieden, werkt de stad momenteel aan een alternatieve vorm van opvang. Zodra hier meer informatie over bekend is, zal Stad Oostende die bekend maken via de website.

Meer informatie en alle updates vind je op www.oostende.be/corona