Stadswinkel breidt aanbod uit met nieuwe gadgets voor jong en oud

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

In de Stadswinkel in het UiTloket zijn voortaan nog meer leuke Jamesgadgets en Oostendegadgets te koop. Naast het Jamesknuffeltje en het Jamesfluohesje, zijn er nu ook drinkbekers en totebags van het schattige figuurtje te verkrijgen. Ook het aanbod voor volwassenen wordt uitgebreid met verschillende draagtassen. Bovendien zijn er ruilvoordelen voor wie UiTPAS-punten verzamelt.

Op zoek naar een Oostends cadeautje voor een kleine lieveling? Neem dan eens een kijkje in de Stadswinkel in het UiTloket. Bij Jamesfans zullen de knuffeltjes ongetwijfeld een grote hit zijn. De schattige James is voor altijd de jouwe voor 9 euro. Een James-fluohesje is te koop voor 6 euro en de nieuwe drinkbekers en totebags kosten respectievelijk 4 en 3 euro.

Naast de gadgets voor kinderen, vind je natuurlijk nog heel wat andere leuke gadgets met het logo van Stad Oostende in de Stadswinkel. Nieuw daarin zijn de Oostende totebags (1,60 euro) en markttassen (4,50 euro). Ook mokken, drinkflessen, balpennen en zelfs strandhanddoeken en -spelletjes blijven te koop.

Ruil je UiTPAS-punten voor een Jamesgadget

Voor wie al wat UiTPAS-punten verzamelde is er bovendien ook leuk nieuws, want die kan je inruilen voor Jamesgadgets. Naast de James drinkbekers en totebags, zijn de coole James kleurboeken en Jamestattoos te verkrijgen als exclusieve ruildeals.

UiTPAS-punten spaar je door je UiTPAS te scannen op verschillende plaatsen en activiteiten in Oostende, zoals bijvoorbeeld in de bibliotheek of in het zwembad.

Over de Stadswinkel

Je kan elke weekdag terecht in de Stadswinkel in het UiTloket. De volledige openingsuren vind je op www.oostende.be/contact-uitloket. Voor een overzicht van alle gadgets kan je terecht op www.oostende.be/gadgets en voor een lijst met UiTPAS-ruilvoordelen op www.uitpas.be/voordelen-zoeken.