CommunicatieOostende - De Stad aan Zee

UiTloket voortaan in het Stadhuis

Het UiTloket is onlangs verhuisd naar het Stadhuis. Je kan er onder andere terecht voor alle informatie over vrije tijd in Oostende, ticketverkoop voor diverse voorstellingen en sinds kort ook om leuke Oostendegadgets te kopen. De verhuis kadert in de optimalisatie van de stedelijke dienstverlening.

Op 21 december 2012 opende het UiTloket de deuren in Cultuurcentrum De Grote Post. Tijdens de coronacrisis is Stad Oostende blijven inzetten op een zo klantgericht mogelijke dienstverlening. Daarom werd beslist om het UiTloket te verhuizen naar het Stadhuis, en zo het vrijetijdsaanbod te centraliseren.

Waarvoor kan je terecht bij het UiTloket?

Het UiTloket is hét informatiepunt voor vrije tijd in Oostende. Je kan er terecht voor:

  • informatie over de vrijetijdsactiviteiten in Oostende, zowel die van Stad Oostende als van de culturele partners
  • ticketverkoop voor voorstellingen van cultuurcentrum De Grote Post, KAAP, Theater aan Zee, lokale theaterverenigingen,…
  • afhandeling van de ticketverkoop van diverse activiteiten die plaatsvinden in Oostende
  • verkoop van diverse gadgets en geschenkjes van Stad Oostende
  • verkoop van sportkaarten Sport aan Zee
  • informatie en verkoop UiTPAS

Oostendegadgets, te koop bij het UiTloket

Helemaal nieuw bij het UiTloket zijn de Oostendegadgets. Ben je op zoek naar een leuk geschenkje, of wil je graag zelf pronken met een gadget met het logo van Oostende? Dan ben je bij het UiTloket aan het juiste adres. Je kan er terecht voor verschillende herbruikbare draagtassen, stoffen mondmaskers, pins, balpennen, sleutelhangers, leuke slabbetjes, mokken en drinkflessen, maar ook voor hotelcheques, restocheques en #ikkoopinoostende-cheques. Voor elk wat wils dus!

Kijk voor een volledig overzicht van alle gadgets op www.oostende.be/gadgets. In het UiTloket kan je betalen met Bancontact en binnenkort ook met Payconiq.

Het aanbod aan Oostendegadgets zal in de toekomst uitgebreid worden. Om het de burger zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er ook plannen om een webshop op te starten.