Contact opnemen met Stad Oostende? Simpel en snel via O-punt.

Posted on Posted in Communicatie, Oostende - De Stad aan Zee

Stad Oostende wil toegankelijk zijn voor iedereen en de drempel om de stad te contacteren zo laag mogelijk maken. Daarom lanceert de Stad nu O-punt. Eén contactpunt om iets te melden, vragen, delen. Online, telefonisch, per mail en fysiek gemakkelijk bereikbaar.

Stad Oostende draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. En wil toegankelijk zijn voor iedereen. Inwoners zitten soms met vragen of bezorgdheden. Of willen reageren en in interactie gaan met de stad. Maar hoe doe je dat best zodat je op de snelste manier verder geholpen wordt?

Dat kan vanaf nu via O-punt: één contactpunt om iets te melden, vragen, delen … Duidelijk en transparant, laagdrempelig en toegankelijk, voor elke Oostendenaar. Jouw stad, jouw vragen, jouw bezorgheden, jouw reacties. Je kan er voortaan mee terecht bij O-punt. ​

Meldingen, klachten, suggesties en complimenten

Op 23 mei gaat O-punt van start met een nieuw centraal digitaal platform om meldingen, klachten, suggesties en complimenten op te volgen. Dit geïntegreerd systeem vervangt de vroegere signaalkaarten. Wie eerder al een signaalkaart ingediend heeft, moet niet opnieuw een melding doen via het nieuwe systeem. Dus wie iets te melden heeft of een klacht wil formuleren: laat het weten op www.oostende.be via de knop ‘O-punt’ en daarna ‘Meld iets’. Simpel en snel, zo kan de Stad gauw werk maken van je melding of klacht.

O-punt is tijdens de openingstijden van het stadhuis ook op andere manieren bereikbaar: telefonisch op het gratis nummer 0800 1 8400 of fysiek via het onthaal in het stadhuis, Vindictivelaan 1 of in de campus Edith Cavell, Edith Cavellstraat 15. Ook per mail steeds via O-punt@oostende.be.