Bart Tommelein op podium Noordzeefestival

Festival Bart Tommelein slaat een jaartje over

Posted on Posted in Noordzeefestival

Het Festival Bart Tommelein vond normaal gezien plaats halverwege maart, maar werd toen omwille van Covid-19 uitgesteld naar het najaar. Om de veiligheid te kunnen verzekeren is nu beslist meteen een jaartje over te slaan. “Van zodra mogelijk, zijn we zeker opnieuw van de partij” zegt Bart Tommelein.

Halverwege maart stond het festival Bart Tommelein op de planning. Nog voor de coronamaatregelen werden genomen door de nationale veiligheidsraad, besliste Bart Tommelein om het event omwille van de veiligheid uit te stellen naar een latere datum. De bedoeling was om de benen los te gooien in het najaar. Niemand had toen verwacht dat het vandaag nog steeds koffiedik kijken zou zijn wat betreft evenementen.

Samen met KV Oostende, waar het festival plaatsvindt, werden de opties bekeken. “We willen de eventsector graag ondersteunen in deze moeilijke tijden, maar met de huidige maatregelen is het jammer genoeg niet mogelijk om dit evenement te organiseren” aldus Bart Tommelein. “We kiezen er dus voor om een jaartje over te slaan. Het is zeker en vast de bedoeling om volgend jaar opnieuw van de partij te zijn!”

Wie reeds tickets had gekocht voor het festival kan de tickets behouden voor de volgende editie of een terugbetaling vragen.