James pronkt voortaan op de Oostendse geboortebox

Posted on Posted in City Marketing, Oostende - De Stad aan Zee

Ouders die hun pasgeboren kindje in Oostende inschrijven, worden door de Stad meteen verwend met een unieke geboortebox, vol nuttige Oostende-goodies. Op die geboortebox staat voortaan het kindvriendelijke stadsfiguurtje James te blinken om nieuwe Oostendenaartjes te verwelkomen.

Oostendse ouders die hun pasgeboren kindje inschrijven bij de dienst Burgerzaken, krijgen meteen een passend cadeau. Stad Oostende schenkt de kersverse ouders een herinneringsdoos om spulletjes in te bewaren die later een mooie terugblik zijn op de kindertijd van hun kindje. ​ Voortaan zal James, het kindvriendelijke figuurtje van de Stad, de doos opvrolijken. Zo wordt het een echt hebbeding!

Duurzame geboortebox

De geboortebox is een stevige doos die je lang kan bewaren, en hij is gemaakt van gerecycleerd materiaal. In de doos zitten bovendien een aantal leuke geschenkjes. Het schattige James-slabbetje van Stad Oostende is gemaakt van duurzaam biokatoen en zal ongetwijfeld goed van pas komen. ​Bovendien krijg je de geboortebox mee in een James-totebag, die je nog vaak zal kunnen gebruiken.

#ikkoopinoostende-cheque, een geschenk voor de baby en steun voor de lokale economie

En dat is nog niet alles! Bovenop nuttige brochures over kinderopvang in Oostende en de aanvraag van een Kids-ID, zit er in de geboortebox ook een #ikkoopinoostende-cheque van 25 euro.

De ouders kunnen die besteden bij heel wat Oostendse handelaars. Hiermee kunnen ze een leuk of nuttig geschenkje kopen en Stad Oostende steunt er bovendien ook de lokale economie mee.

De deelnemende handelaars zijn terug te vinden op www.ikkoopinoostende.be.

Stadsfiguurtje James

Het kindvriendelijke Stadsfiguurtje James werd samen met jonge Oostendenaartjes tot leven gebracht. Het vrolijke figuurtje is een lieve deugniet, die een echte vriend wil zijn voor alle Oostendse kinderen. James waakt vanuit vuurtoren Lange Nelle over alle kinderen in Oostende en zeker over de pasgeboren Oostendenaartjes.