Laatste oproep naar tickethouders De Grote Post

Posted on Posted in Cultuur, Oostende - De Stad aan Zee

Door de aanhoudende coronacrisis moest De Grote Post het afgelopen jaar meermaals de deuren sluiten. Heel wat voorstellingen werden daarom noodgedwongen verplaatst of geannuleerd. Samen met het UiTloket van Stad Oostende werd een grote actie op touw gezet om de tickethouders te compenseren. Stad Oostende en De Grote Post doen nu een ultieme oproep naar de laatste tickethouders.

Het voorbije jaar gooide corona ook roet in het eten van de programmatie van De Grote Post. Ondanks het feit dat tientallen artiesten achter de schermen in De Grote Post een coronaproof plek vonden om het afgelopen jaar verder te werken aan hun nieuwe producties, werden zo’n 70-tal publieke voorstellingen noodgedwongen verplaatst of geannuleerd.

Voor de ticketkopers werd een compensatie voorzien. Daarbij kregen ze de keuze om de waarde van hun ticket(s) te doneren of terugbetaald te krijgen – hetzij op de bankrekening, hetzij onder de vorm van een tegoedbon voor De Grote Post.

Compensatie aanvragen mogelijk tot en met 6 juni

Om de afgelopen 14 maanden van annuleringen nu ook administratief af te kunnen sluiten, lanceren Stad Oostende en De Grote Post een laatste oproep om de eigenaars van de resterende tickets te bereiken. Zij kunnen nog tot en met 6 juni 2021 een compensatie van hun ticket(s) aanvragen. Een compensatie aanvragen is eenvoudig en kan op volgende manieren:

 • Via het digitale invulformulier van De Grote Post.
 • Via het gratis telefoonnummer 0800 1 8400 of het nummer 059 25 81 41 van het UiTloket.
 • Wie dat wil, kan ook langskomen bij het UiTloket in het Stadhuis. Je vindt het UiTloket nu vlak naast de hoofdingang van het Stadhuis (Vindictivelaan 1). Je kan er terecht zonder afspraak op:
  • maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 tot 16.30 uur
  • donderdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 16.30 tot 20.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur
  • zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur

Hou je oorspronkelijke ticket bij de hand als je de compensatie wil aanvragen!

Een duwtje in de rug

Wie de financiële ruimte heeft, kan ervoor kiezen om de waarde van zijn of haar ticket(s) te doneren. Hiermee steun je De Grote Post om de artiesten, gezelschappen, freelance productiemedewerkers en technici te helpen bij het verder realiseren van hun artistieke plannen in het post-COVID-19-tijdperk. Wil je de waarde van je ticket doneren? Dan kan je dat eveneens laten weten via bovenstaande kanalen (via het digitaal invulformulier, telefonisch of in het UiTloket).