MAISON LUNETTES, GEPASSIONEERD DOOR HET VAK!

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

Oostende is een hotspot rijker. ‘Optiek Mieke De Bruycker’ werd recent overgenomen door Rodi Kreimech en omgedoopt tot ‘Maison Lunettes’.

Sinds januari kan je de vernieuwde optiekzaak Maison Lunettes vinden op de Nieuwpoortsesteenweg 150. Een zelfstandige en hippe opticien te Mariakerke met een gedreven team dat zeer gepassioneerd is en een voorliefde heeft voor unieke en kwalitatieve monturen. Klanten worden hier persoonlijk benaderd en kunnen hun nieuwe bril uitkiezen in een huiselijke en rustige sfeer.

Als opticien, optometrist en contactlensspecialist streeft Maison Lunettes naar perfectie op gebied van oogzorg en oogmode. Verder is de vernieuwde optiekzaak als enige in Oostende een officieel Varilux center (het Varilux centerlabel is een keurmerk van vakmanschap en bewijs van de opticien als deskundig adviseur). Hierdoor wordt het accent nog meer gelegd op de vakkundigheid, het advies en een breed servicepakket. Je vindt er tijdloze en trendy brillen van onder andere Anne et Valentin, Götti, Tom Ford, Odette Lunettes, Etnia, Blake Kuwahara… Naast optische monturen bieden ze ook zonnebrillen en sportzonnebrillen op sterkte aan.

De optometristen voeren oogmetingen en contactlensaanpassingen uit met de meest moderne meetapparatuur. Een bril afstellen is een kunst en dat gebeurt bij Maison Lunettes vakkundig.

Schepen voor Ondernemen, Charlotte Verkeyn, is enthousiast: ‘We vinden het altijd bijzonder leuk als bestaande Oostendse ondernemingen zichzelf heruitvinden en gaan voor vernieuwing! Iets wat we duidelijk terugvinden in het concept van Maison Lunettes en dit kan ik enkel toejuichen. Een bezoekje meer dan waard!’

Ook Burgemeester Bart Tommelein is lovend: ‘Innovatie speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze mooie Stad aan Zee, ondernemers zoals Maison Lunettes zijn daarom cruciaal. Het is voor ons een bevestiging dat onze ondernemers ervoor kiezen om opnieuw te investeren in Oostende, iets wat ik enkel kan aanmoedigen.’