Nieuwe kinderschoenenwinkel World of Rascals

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Openingen

UNIEKE COLLECTIE EN TOPSERVICE IN NIEUWE KINDERWINKEL

Economisch Huis Oostende | Melissa Moens opent in de Wittenonnenstraat 37A de kinderschoenenzaak World of Rascals. Zowel voor jongens als voor meisjes brengt ze een leuk en uitgebreid aanbod coole kinderschoenen. ‘Ik heb zelf een zoontje van 2 jaar en 8 maanden en merk dat er veel minder keuze is voor jongens. Bij World of Rascals vindt iedereen zijn gading’, stelt ze.

De nieuwe kinderzaak is gehuisvest in de gerenoveerde oude meisjesschool in de Wittenonnenstraat. ‘Het pand is heel ruim en licht, ideaal voor een winkel voor kinderen. Hier hebben ze ruimte om rond te lopen en te ravotten’, legt Melissa Moens uit. Ze zorgde niet alleen voor een aantrekkelijke en kindvriendelijke aankleding. De zaak is ook van een ballenbad en een leuke speelhoek voorzien. ‘Bengeltjes zijn welkom, vandaar ook de naam: World of Rascals’.
De zaakvoerster werkte meerdere jaren als verkoopster in kledingzaken. ‘Ik speelde al een tijdje met het idee om zelf een zaak te starten. De keuze voor kinderschoenen komt voort uit de ervaringen die ik heb met mijn eigen zoontje Alexis. Terwijl het aanbod voor meisjes heel uitgebreid is, is het niet altijd eenvoudig om toffe schoenen voor jongens te vinden. Bij World of Rascals zorgen we voor een evenwicht: eenzelfde uitgebreid aanbod voor zowel meisjes als jongens’, legt ze uit.

In haar zaak heeft Melissa heel wat unieke merken zoals Baci Mini, Mini Shuu en Manuela de Juan maar ook vaste waarden als Pomme d’Api en VEJA. ‘World of Rascals is er voor baby’s tot kids met maat 40. Al ligt onze focus op de maatjes 21-22 tot en met 32, hier hebben we de meest uitgebreide keuze’.

‘Voor Oostende is een nieuwe zaak als World of Rascals zeker een meerwaarde, hartelijk welkom in onze Stad aan Zee. Uiteraard hebben we als dé Shoppingstad aan Zee de grote ketens nodig, maar het zijn net de unieke winkels die het verschil maken en waarvoor de shoppers speciaal naar Oostende komen’, zegt burgemeester Bart Tommelein.

Volgens Schepen voor Ondernemen Charlotte Verkeyn is de ligging van deze nieuwe kinderzaak zeer goed. ‘We merken dat steeds meer mooie en aantrekkelijke boetieks zich in de zijstraten gaan vestigen. In de Wittenonnenstraat kwamen daar recent ook boekhandel De Witte Zee en de dameswinkel Concept Store N°53 bij. Met vaste waarden als Saints & Bullies, Sanseveria Bagelsalon en Boekhandel Corman is dit stuk van de Wittenonnenstraat intussen ook een stukje shoppinggebied dat je niet mag missen’, weet Schepen Verkeyn.

‘Oostende heeft een imago opgebouwd als shoppingstad met een aantrekkelijk aanbod en waar steeds iets te beleven valt, ook op zondag!’, stelt Thomas Dupon, CEO Economisch Huis Oostende. ‘In de toekomst gaan we hier verder hard op werken door actief in te zetten op het aantrekken van zaken die een extra dimensie geven aan het winkelgebeuren in dé Shoppingstad aan Zee.’

World of Rascals is elke dag open behalve dinsdag, woensdagvoormiddag en zondagvoormiddag. Binnenkort start Melissa Moens ook een webshop.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.