Bart Tommelein op podium Noordzeefestival

Noordzeefestival Bart Tommelein groot succes: 6.000 euro voor zonnepanelen Zorghuis Oostende

Posted on Posted in Noordzeefestival, Oostende

Afgelopen weekend ging de vierde editie van het Noordzeefestival van Bart Tommelein door. Dit jaar kwam onder andere Get Ready het beste van zichzelf geven ten voordele van het Zorghuis in Oostende en de 1.000 km voor Kom Op Tegen Kanker.

Bart Tommelein organiseerde al voor de vierde keer zijn Noordzeefestival. Naar goede gewoonte halen de aanwezigen hun beste danspasjes boven. Dit jaar zetten ze samen met Johan Veugelers, Jacco Ricardo en Get Ready de Versluysarena in vuur en vlam. De opbrengst gaat naar Het Zorghuis in Oostende en Kom Op Tegen Kanker.

Bart Tommelein is uiteraard tevreden: ‘Ik mocht twee weken geleden het laatste zonnepaneel op het dak van Het Zorghuis installeren. Dit kon dankzij de opbrengst van het Noordzeefestival. Ik heb hiervoor 6.000 euro geschonken, dankzij de steun van alle aanwezigen en sponsors. We zijn nog de laatste betalingen aan het verwerken en zullen daarna ook nog een som overmaken aan Kom Op Tegen Kanker. Zoals elk jaar fiets ik opnieuw de 1.000 km mee.’

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.