Ontbijt met de Burgemeester

Posted on Posted in Ontbijt met de burgemeester

De maand oktober staat niet enkel bekend voor de Oktoberfoor maar ook voor het jaarlijks ‘Ontbijt met de Burgemeester’. Op zondag 9 oktober verwelkomen we elke Oostendenaar weer voor een gezellig ontbijt met de burgemeester. “Na de coronacrisis hakt de energiecrisis er hard in bij heel wat Oostendenaren. Meer dan ooit willen we met de schenking van de opbrengst van dit ontbijt ons steentje bijdragen”, zegt burgemeester Bart Tommelein.

Het Sociaal Fonds van de Burgemeester, een vzw, bestaat al sinds 1996. Op 1 januari 2019 werd Bart Tommelein, als nieuwe burgemeester, voorzitter van het fonds. Het doel is om verschillende Oostendse organisaties en verenigingen, die zich vaak belangeloos inzetten voor de inwoners van onze stad, te ondersteunen. Eind september zal de raad van bestuur van het Sociaal Fonds van de Burgemeester een selectie maken van de gekozen doelen.

Onder het voorzitterschap van Bart Tommelein organiseert het Sociaal Fonds van de Burgemeester sinds vier jaar opnieuw het ‘Ontbijt met de Burgemeester’. “Het spreekt voor zich dat iedereen welkom is. Elke (aangespoelde) Oostendenaar, tweedeverblijver of sympathisant… Jong en oud, er is voor elk wat wils.”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

Op zondag 9 oktober kan je in de Delvauxzaal van het Kursaal terecht voor het ontbijt van 8.30 tot 12.00 uur.

Inschrijven voor dit rijkelijk ontbijtbuffet kan via www.tommelein.com/ontbijt-met-de-burgemeester of door betaling van 15,00 euro per persoon (9,00 euro voor kinderen tot 12 jaar) op de rekening IBAN BE52 7350 3666 8109 van het Sociaal Fonds van de Burgemeester vzw. Vergeet je naam en het aantal personen niet te vermelden.

De sociale activiteiten van het Fonds kunnen steeds gesteund worden door overschrijving van een gift op hetzelfde rekeningnummer, met de vermelding dat het steun betreft.