Oostende verwent shoppers met oesters voor Valentijn

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

Oostende ademt liefde tijdens het Valentijnsweekend (15 & 16 februari). In de winkelstraten deelt Toerisme Oostende vzw in samenwerking met het Economisch Huis op zaterdag én zondag Oostendse oesters uit. Ook de winkels stralen liefde uit!

Shoppen in Valentijnssfeer
Heel wat etalages zijn warm en liefdevol aangekleed. De handelaars strooien liefde in het rond en leggen je extra in de watten. Restaurants pakken uit met speciale Valentijnsmenu’s en de winkels leggen hun klanten in de watten met een hapje of een drankje, een Valentijnscadeautje of een ander extraatje. Meer info op www.visitoostende.be/nl/shoppen-valentijn.

Oostendse oesters
Oesters passen perfect bij Valentijn! Met de Belgische Oesterkwekerij De Oesterput en de Oostendse oester ‘Ostendaise’ trakteert Toerisme Oostende vzw in samenwerking met het Economisch Huis de shoppers op een lokale delicatesse. De Ostendaises worden zowel op zaterdag als op zondag uitgedeeld in de winkelstraten.

In Oostende valt er het hele jaar door wat te beleven en dat zetten we graag in de kijker. In de hotels loopt er een Valentijnsactie, waarbij je een romantische fotoshoot op het strand krijgt als je een kamer boekt. Maar met Valentijn leggen we ook de shoppers extra in de watten! Met de oesters kozen we dit jaar voor een uniek streekproduct. Op die manier tonen we de culinaire troeven van Oostende”, aldus Burgemeester Bart Tommelein.

“Oostende heeft een imago opgebouwd als shoppingstad met een aantrekkelijk aanbod en waar steeds iets te beleven valt, ook op zondag!”, stelt Schepen voor Ondernemen Charlotte Verkeyn. “In de toekomst gaan we hier verder hard op werken door actief in te zetten op het aantrekken van zaken die een extra dimensie geven aan het winkelgebeuren in dé Shoppingstad aan Zee.”