Stad Oostende neemt onderhoud oefenterreinen tijdelijk over van KV Oostende

Posted on Posted in KV Oostende, Oostende - De Stad aan Zee

Voetbalclub KV Oostende werd onder bewindvoering geplaatst. Hierdoor kan het niet instaan voor het onderhoud van enkele oefenterreinen. Stad Oostende neemt deze taak tijdelijk over.

De ondernemingsrechtbank van Gent, afdeling Brugge, stelde op 23 januari een bewindvoerder aan voor de KV Oostende. Die maatregel werd genomen om constructieve oplossingen te vinden voor een duurzame voortzetting van de activiteiten van de club.

Door deze beslissing kan KV Oostende momenteel zelf niet instaan voor het groenonderhoud van oefenterreinen 31 t.e.m. 34 in sportpark De Schorre. Om de veiligheid en leefbaarheid op en rond de terreinen te garanderen, zal Stad Oostende het groenonderhoud op zich nemen tijdens de periode van de voorlopige bewindvoering. Hiervoor zal de Stad uitzonderlijk eigen materiaal en personeel inzetten of een aannemer aanstellen.

Halve finale Beker van België

Stad Oostende hoopt op een duurzame oplossing voor KV Oostende. Op donderdag 8 februari speelt KVO de halve finale van de Beker van België tegen Royal Antwerp FC. We roepen de Oostendenaars op om er bij te zijn en KVO naar de overwinning te schreeuwen!