Toerisme Oostende lanceert 3e editie lifestyle magazine

Posted on Posted in Toerisme

Meer dan 20 displays in hotels voor verdeling

Toerisme Oostende vzw lanceert voor de paasvakantie het derde nummer van haar lifestyle-magazine. Dit magazine in pocketformaat combineert leuke doe-tips met nieuwe zaken, shoppingtips en gastronomische inspiratie. Vanaf nu wordt het magazine ook in hotels verdeeld via stijlvolle op maat gemaakte displays. Het pocketboekje is tweetalig – Nederlands en Frans – en wordt gedrukt op een oplage van 20.000 exemplaren. De Oostendse tweedeverblijvers krijgen het magazine toegestuurd naar hun thuisadres.

“Het is geen geheim dat we in Oostende een grote voorliefde hebben voor digitale communicatie.”, vertelt Burgemeester Bart Tommelein. “Toch zijn we er ons van bewust dat het op bepaalde momenten een juiste keuze is om voor print te kiezen. Tijdens de vakantieperiode is het misschien wel aan te raden om de smartphone even aan de kant te leggen. Met dit magazine willen we bezoekers inspireren om een van onze vele Oostendse ondernemers te bezoeken.”.

Het magazine combineert een aantal vaste rubrieken zoals ‘where locals eat’, nieuwe zaken en ‘signature dishes’ van Oostendse restaurants met artikels van Oostende-fans. In het verleden kwamen onder andere Heidi Lenaerts, Thaïs Vanderheyden en Tiany Kiriloff aan het woord. In de nieuwste editie verklaren vlogger Hannes Coudenys en de Oostendse Emma Plasschaert hun liefde aan Oostende.

“Door te kiezen voor een vier-maandelijks magazine, kunnen we goed inspelen op de actualiteit en startende ondernemers een duwtje in de rug geven.”, verduidelijkt Algemeen Directeur van Toerisme Oostende vzw Peter Craeymeersch. “De manier waarop mensen hun informatie zoeken is de voorbije jaren ontzettend veranderd. Mensen gaan op zoek naar visuele content en inspiratie voor hun weekend in de mooiste stad aan zee.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.