Update storm Eunice: Brandweer kan ladderwagen tijdelijk niet inzetten, omleiding in Torhoutsesteenweg en onderbreking van bus- en tramverkeer

Posted on Posted in Klimaat, Oostende - De Stad aan Zee, Veiligheid

Door de hevige wind kan de Brandweer de ladderwagen tijdelijk niet opstellen. De interventies in de hoogte worden zo snel als mogelijk hervat. De Torhoutsesteenweg is afgesloten tussen het rondpunt met de Duinkerkseweg en de Steensedijk, een omleiding is voorzien. De Lijn schrapt tijdelijk alle bus- en tramverkeer in West-Vlaanderen.

Storm Eunice trekt momenteel over ons land. De Brandweer krijgt heel wat oproepen en komt zo snel mogelijk ter plaatse. Door de hevige wind kan de Brandweer momenteel de ladderwagen niet opstellen. Voorlopig kunnen er dus geen interventies in de hoogte (losse dakpannen, …) worden uitgevoerd. Zodra het terug mogelijk is om de ladderwagen op te stellen, hervat de Brandweer deze interventies.

Omleiding Torhoutsesteenweg

De Torhoutsesteenweg is omwille van het stormweer afgesloten tussen het rondpunt met de Duinkerkseweg en Steensedijk. Wie vanuit Oostende in de richting van Gistel moet, kan omrijden via de Steensedijk en de Rosmolenstraat. Omgekeerd vanuit het binnenland richting Oostende kan je de Duinkerkseweg richting Nieuwpoortsesteenweg volgen.

Bus- en tramverkeer onderbroken

De Lijn schrapt omwille van de storm alle bus- en tramverkeer in West-Vlaanderen. Meer info: www.delijn.be.