AGSO stuurt de voorwaarden en timing van verkoop KTA licht bij.

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee
AGSO
AGSO OOSTENDE

Het directiecomité van het AGSO heeft de voorwaarden en de timing van de verkoop van het KTA op het Hazegras licht bijgestuurd. De oorspronkelijke verkoopsdag werd vastgesteld op 30 mei maar daar komt nu verandering in. Door een aantal bijkomende vragen om inlichtingen betreffende de verkoopsprocedure werd beslist om deze enerzijds te verduidelijken en anderzijds om een bijkomende modaliteit te creëren voor de kandidaat-kopers door het betalen van een hoger voorschot op de geboden som.

De verduidelijking en bijsturing is voor het AGSO een bijkomende opportuniteit aangezien er dus door deze wijzigingen bijkomende mogelijkheden worden gecreëerd voor de geïnteresseerde kopers. Dit zal de kans op meer en hogere biedingen voor de site vergroten. Daarenboven kan deze procedure de actuele liquiditeitspositie van AGSO enkel maar verbeteren” verduidelijkt Eerste Schepen Bart Tommelein (Open Vld), die tevens voorzitter van het gemeentelijk Bedrijf is.

Gelet op het feit dat AGSO de gelijkheid van de kandidaten ten volle wil respecteren en dus ook nieuwe potentiele kopers kan aantrekken, zal deze verruimde procedure ook nog eens worden gepubliceerd. Hierdoor, en mede door de overweging dat men de kandidaat-investeerders de mogelijkheid wil bieden om een degelijk dossier in te dienen, werd de openbare verkoopdag vastgesteld op donderdag 4 juli 2013.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.