Stad Oostende rouwt mee met de Lokale Politie na overlijden van inspecteur Nick Campe

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee

Maandagmorgen liet politie-inspecteur Nick Campe het leven tijdens een dienstrit samen met 7 collega-motards. Stad Oostende betuigt haar medeleven en rouwt mee met de Lokale Politie bij het plotse verlies van een gewaardeerde collega. Net als aan het hoofdkantoor van de Politie, worden ook aan het Stadhuis van Oostende de vlaggen halfstok gehangen uit eerbetoon aan de overleden inspecteur.

Nick Campe (41) verongelukte maandagvoormiddag tijdens training op het op- en afrittencomplex bij Brugge. Een groep van acht motards was tijdens dienst op terugweg naar Oostende. De ervaren motard kwam om een nog onduidelijke reden ten val en overleed helaas ter plaatse.

Het plotse overlijden dompelt de Lokale Politie Oostende onder in een diepe rouw. Stad Oostende betuigt haar medeleven aan alle collega’s bij de Lokale Politie en uiteraard ook aan de nabestaanden van Nick Campe.

Als teken van respect voor de overleden inspecteur worden zowel aan het hoofdkantoor van de Politie als aan het Stadhuis van Oostende de vlaggen halfstok gehangen. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden heeft telefonisch ook haar steunbetuigingen aan de politiezone overgemaakt via Burgemeester Bart Tommelein.