Exclusieve voorverkoop Garnaalkrokettenfestival op 13 juni – Mis het niet

Posted on Posted in City Marketing, Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

Na het overdonderende succes van de eerste drie edities van het Garnaalkrokettenfestival, organiseert Toerisme Oostende vzw op 5, 6 en 7 oktober 2024 een nieuwe editie. Liefhebbers kijken nu al reikhalzend uit naar begin oktober. Wie dit jaar zeker wil zijn van zijn tickets, kan langsgaan op de exclusieve voorverkoop. Op donderdag 13 juni om 18.00 uur worden de eerste 1.000 tickets verkocht in Oostende, met maximaal vier tickets per persoon. 

Dit jaar kunnen liefhebbers van garnaalkroketten opnieuw hun hart ophalen. Twaalf Oostendse restaurants presenteren dan hun eigen versie van de authentieke garnaalkroket met Oostendse garnalen. Drie dagen lang kunnen bezoekers genieten, proeven en kritische punten geven.

Je kan je nu al verzekeren van een plaatsje op dit smakelijke evenement tijdens de exclusieve voorverkoop. De eerste 1000 tickets worden op donderdag 13 juni verkocht bij Toerisme Oostende. Hier kunnen maximaal 4 tickets per persoon aangekocht worden tijdens dit presale-event aan 7 euro per toegangsticket.

“Op het Garnaalkrokettenfestival proef je de beste garnaalkroketten die Oostende te bieden heeft, bereid door Oostendse topchefs met Oostendse garnalen. Het Garnaalkrokettenfestival is de perfecte gelegenheid om te genieten van deze rijke culinaire traditie van onze kuststad! Tijdens de vorige edities waren de kaarten razendsnel uitverkocht. Door een voorverkoop te organiseren bij Toerisme Oostende, willen we de Oostendenaars als eerste de kans geven om tickets te kopen. Wie één van de eerste duizend tickets wil bemachtigen, komt dus best langs op 13 juni. Uiteraard kan iedereen ook de volgende ochtend nog deelnemen aan de online ticketverkoop.  ”
– Burgemeester Bart Tommelein

Details exclusieve voorverkoop:

  • Datum: donderdag 13 juni
  • Tijdstip: 18.00 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: Toerisme Oostende, Monacoplein 2
  • Beperkt aantal: slechts 1000 tickets, de online verkoop start op 14 juni om 8.00 uur
  • Maximum aantal tickets: 4 tickets per persoon
  • Prijs per toegangsticket: 7 euro
  • Geen cash betalingen mogelijk

Het is aangeraden om tijdig aanwezig te zijn, aangezien de vraag naar tickets groot is en de voorraad beperkt. Het is enkel mogelijk om fysiek aanwezig te zijn en in de rij te wachten, daar worden geen uitzonderingen op gemaakt. De reguliere ticketverkoop zal op vrijdag 14 juni om 8.00 uur online van start gaan. Dit jaar worden er 6500 tickets verkocht voor het culinaire festival in de Wellington Hippodroom.

Voor meer informatie: bezoek de website www.garnaalkrokettenfestival.be of neem contact op met Toerisme Oostende vzw.