Aanmeldingssysteem blijft van kracht tot en met vrijdag 23 juli in Oostende

Posted on Posted in Oostende - De Stad aan Zee, Toerisme

Nog tot 23 juli blijft het aanmeldingssysteem van kracht in Oostende voor de drie drukste stranden. Aanmelding is nodig van aan het Westerstaketsel tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen.

Met mooi weer in het vooruitzicht, wordt het aanmeldingssysteem voor de drie drukste stranden in Oostende verlengd tot en met vrijdag 23 juli. Dit systeem moet ervoor zorgen dat de social distancing op deze stranden gegarandeerd is. Het systeem is actief op het Klein Strand, Groeistrand en Groot Strand, dus van aan het Zeeheldenplein (Rock Strangers) tot net voor de Venetiaanse Gaanderijen. Op de andere stranden is er geen aanmelding nodig.

Hoe aanmelden?

Iedereen kan gratis aanmelden via de website visitoostende.be/goedgepland, via de balie van Toerisme Oostende of het gratis nummer 0800 62 167 (tussen 08.00 en 20.30 uur). Deze aanmelding garandeert je een plekje op de stranden in het centrum bij aankomst voor 14.00 uur. Het systeem wordt momenteel geactiveerd tot en met vrijdag 23 juli, maar dit kan nog verlengd worden.