Getrouwde koppels kunnen geloften hernieuwen in Japanse tuin

Posted on Posted in Burgerzaken, Oostende - De Stad aan Zee

Onder de noemer ‘Zee vol liefde’ biedt Stad Oostende getrouwde koppels de kans hun huwelijksgeloften te hernieuwen in de unieke omgeving van de Japanse tuin.

Het hernieuwen van huwelijksgeloften is een prachtige manier om de liefde, toewijding en verbondenheid tussen twee mensen te vieren. Of het nu na een bepaalde tijd is, bij een jubileum of gewoon omdat het paar voelt dat het tijd is om opnieuw hun liefde voor elkaar te verklaren, het hernieuwen van huwelijksgeloften kan een heel bijzonder en emotioneel moment zijn.

Het belangrijkste bij het hernieuwen van huwelijksgeloften, is dat het een kans is voor het paar om hun liefde en toewijding aan elkaar te bevestigen en te vieren en om stil te staan bij de reis die ze samen hebben afgelegd. Het kan ook een gelegenheid zijn om te reflecteren op de uitdagingen die ze hebben overwonnen en om opnieuw hun belofte aan elkaar te vernieuwen voor de toekomst.

De Stad nodigt alle koppels die in Oostende wonen uit om hun huwelijksgeloften te hernieuwen. De huwelijksdatum en de plaats waar ze gehuwd zijn, is van geen belang. Deze ceremonie vindt plaats in de Japanse Tuin aan de Koningin Astridlaan op zaterdag 15 juni en zaterdag 22 juni 2024 telkens om 13.00 uur.

Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk en kan eenvoudig via www.oostende.be/zee-vol-liefde

De uiterste inschrijvingsdatum is dinsdag 11 juni 2024.